כלי להכשרת בשר

שחיטת עוף הייתה מאורע המלמד בדרך כלל שאחד מבני המשפחה היה חולה מאד.

לאחר שחיטת העוף ומריטת הנוצות, הניחו את העוף על הכלי, עם כמות נדיבה של מלח גס. לאחר שהדם ניגר, שטפו את העוף ,ובשלו אותו.





אודותינו
בנין המוזיאון
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
צור קשר
ספר מבקרים
For English Speakers

 

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319