המתכון הסודי של אלגרה לבמיה:

מחממים מעט שמן בסיר. מוסיפים עגבניות מרוסקות(כוס בערך), כוס וחצי מים, קמצוץ מלח, קמצוץ סוכר, לימון אחד סחוט.
לבסוף: מוסיפים את הבמיה.
כשהכל רותח מערבבים בעדינות , ומשאירים להתבשל על אש קטנה.

*לעצלנים:
ניתן רסק עגבניות 100 גרם ובמיה קפואה בשקית.








אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
צור קשר
ספר מבקרים
For English Speakers

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319