המטבח הירושלמי

ריבת החבושים של סבתא עליזה אסרף:

המצרכים:
1 ק"ג חבושים
1 ק"ג סוכר
קינמון
לימון.

אופן ההכנה:
מנקים את החבושים. חותכים לפלחים קטנים. משרים 10 דקות בקערה עם מי לימון.
שוטפים את החבושים. מכניסים את החבושים לסיר ומכסים במים. מוסיפים את הסוכר.
מרתחיחם על אש קטנה. מוסיפים את הקינמון לפי הטעם.
בוחשים מידי פעם עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה.


אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319