המטבח הירושלמי

מרק ארטישוק ירושלמי (ממטבחו של גלעד לביאן)

מצרכים
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי
2 גבעולי סלרי
1 גזר
אופן ההכנה:
מנקים את הארטישוק ומרתיחים בסיר עם גזר ושני גבעולי סלרי.
מבשלים עד שהמרק מבעבע. מתבלים במלח וסוכר לפי הטעם. ניתן להוסיף מעט אגוז מוסקט.
מרסקים את הכל לעיסה אחת, וזוללים. .





אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319