המטבח הירושלמי

חרוסת נוסח קזבלנקה, ממטבחה של סבתא עליזה אסרף
מצרכים:
200 גרם אגוזים
200 גרם שקדים
200 גרם צימוקים
200 גרם תמרי מגולענים
יין מתוק
אופן ההכנה:
טוחנים את האגוזים,השקדים, הצימוקים והתמרים. מוסיפים יין מתוק עד לקבלת הסמיכות הדרושה

בתאבון!!!

 

 

אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319