המטבח הירושלמי

קובה נבלוסיה
(ממטבחה של הגב' יהודית ידיד לבית ברוך)
המצרכים לבצק:
1/2 ק"ג בורגול דק
1.5 כוסות קמח
פלפל ומלח לפי הטעם
קצת רסק עגבניות
אופן ההכנה: לשים עד לקבלת עיסה שנוח לעבוד איתה

המצרכים למילוי:
חצי  ק"ג בשר טחון
2 בצלים
מלח-פלפל - בהרט לפי הטעם
אופן ההכנה:
מטגנים בצלים קלות. מוסיפים מעט תבלינים .מוסיפים את הבשר. ניתן להוסיף צנוברים לתערובת הבשר.

לשים את כדור הבצק וממלאים אותו בתערובת הבשר.
ניתן לטגן  או לאפות בגריל.

בתאבון!!!

 






אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319