המטבח הירושלמי

פנקייק של סבתא

המצרכים:
1 ביצה
1 גביע אשל או יוגורט
1 שקיק סוכר וניל
4 כפות סוכר
1 כוס קמח
1  כפית א. אפיה.
שמן לטיגון
גזר

אופן ההכנה:

  • לערבב את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • לחמם את המחבת ולהוסיף שמן בגובה 1 ס"מ.
  • לשים גזר במחבת לשמירה על טמפ' אחידה של השמן.
  • למדוד כף גדושה של העיסה ולהניח בזהירות בשמן.
  • לטגן כ-3-4 דקות מכל צד עד שהצד התחתון משחים הצד העליון יבש.
  • להוציא את הלביבות מהמחבת ולהספיגו בנייר סופג.
  • להגיש חם.

בתאבון!!!








אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319