המטבח הירושלמי

סוד המלפפונים הכבושים של שלמה צוברי
מלפפונים ירוקים קשים וטריים (סימן מובהק: הציצית הצהובה עדיין לא יבשה בראש המלפפון)
מלח גס
פלפל חריף (לפי הטעם)
ראש שום
מים רתוחים

מכניסים לתוך מיכל (לא מזכוכית) את המלפפונים, השום  והפלפל .
על כל כוס מים רתוחים כפית מלח גס.
לאטום עם ניילון נצמד.
להשאיר לשלושה שבועות לפחות.
בתאבון








אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319