המטבח הירושלמי

ריבת משמש
ממטבחה של סבתא עליזה אסרף

המצרכים:
1 ק"ג משמש
1 ק"ג סוכר
1/2 כוס לימון
חופן עלי גרניום לימוני
אופן ההכנה:
שוטפים את המשמשים ומגלענים אותם. חותכים כל משמש לארבעה חלקים. מבשלים עם הסוכר, הלימון ועלי הגרניום הלימוני על אש נמוכה עד להסמכה.

 

 

אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319