המטבח הירושלמי

מאכלים לסעודה מפסקת בערב ט' באב:
אצל יהודי מרוקו נהגו לאכול בערב ט' באב בסעודה המפסקת ביצה קשה ועדשים, שני מאכלים הנהוגים בעת אבלות.
תבשיל עדשים:
בוררים עדשים. משרים לילה במים בכדי שיתרככו.
מבשלים על אש קטנה עם מעט מלח.


.



אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319