המטבח הירושלמי

קציצות הבשר של אבא

לקציצות:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל טחון
פטרוזיליה לפי הטעם
תבלינים: כמון, פפריקה
אופן ההכנה: מערבבים ומכינים קציצות עגולות מהתערובת

לרוטב:
לטגן בצל , לקצוץ עגבניות ולאדות.
להוסיף רסק עגבניות ותבלינים לפי הטעם.
להוסיף את הקציצות לרוטב.
לבשל על אש קטנה

בתאבון!

המתכון התקבל ע"י משפחה שבקרה במוזיאון בקיץ 2016
ונתנה מתכון מנצח שימיס את ליבה של החמות לעתיד).



 

 


 

 





אודותינו
מהמטבח הירושלמי
חפצים מספרים
פעילויות לחגים וחופשות
מה חדש במוזיאון
תמונות
פעילויות חינוכיות
אירועים משפחתיים
סיפורים מירושלים
חידת המוזיאון
סיורים והשתלמויות
תערוכות מתחלפות
תערוכות בעבר
מוצג החודש
כתבו עלינו
תקצירי ימי עיון
מפרסומי המוזיאון
מאגר המידע
ספר מבקרים
For English Speakers
צור קשר

 

  מוזיאון "חצר היישוב הישן" - טל: 02-6276319